HÍREK

Hírek

Újabb fokozatba kapcsol a Babits 5X

Kedves 5X érdeklődők, nyomonkövetők! Gőzerővel készül az 5x szólista produkcióinak keverése, amit nemsokára megoszthatunk veletek! Addig is lássátok az osztályprodukciók szerethetőségét, akik nagy bátorsággal álltak ki, és hozták össze, a cseppet sem a szakmának megfelelni akaró, csupán jókedvű és tiszta szándékú, közösség építő produkciókat, kivétel nélkül!
Tovább olvasom »

Tarol a Babits 5X tanári tánc videója

A Babits 5X osztályéneklési verseny egyik csúcspontja volt a "tanári tánc" videó levetítése. A hangulat a tetőfokára hágott, a diákok és a nézők imádták a videó minden egyes másodpercét. A tegnapi napon 17 órakor került fel a Youtube-ra és weboldalunkra a videó közönségreakciókkal megspékelt verziója, amely azóta hatalmas népszerűségre tett szert. Az eddigi legnézettebb videóink 2 hét alatt 1200-1500 megtekintést értek el youtubeon, melyet a tanári tánc 24 óra alatt lekörözött. Lejjebb görgetve az eddigi legnépszerűbb videóink is újranézhetőek, illetve minden videónk megtalálható a Videók aloldalon, melynek tartalma folyamatosan bővül.
Tovább olvasom »

Véget ér a hosszú várakozás
Wednesday

May01

A Prodart Movie stábjától megérkezett a Babits 5X első órajának anyaga. A vágás alatt belsős stábunk sem tétlenkedett, Halmos Ádám műsorvezetővel pótforgatás keretében készítettünk minden videóhoz egyedi zárójeleneteket, emellett tovább bővült arculati elemeink tárháza. Kövessétek továbbra is honlapunkat, napról napra új anyagok kerülnek fel. A videókhoz jó szórakozást kívánunk!
Tovább olvasom »

Jó ütemben haladnak a videós utómunkák

A Prodart Movie szakemberei a Babits 5X felvételének befejezése óta folyamatosan dolgoznak a produkció videóanyagán. Már nem kell sokat várnotok a teljes anyag elkészültéig.
Tovább olvasom »