HÍREK

Hírek

Elkészült az E78-ban megrendezett Babits 5X videóanyaga

Az utómunkák lezárultak, a második, E78-ban POSZT-OFF programként megrendezett Babits 5X valamennyi videója elérhető honlapunkról. Jó szórakozást kívánunk a fellépők és a sztárvendégek produkcióihoz, és ne feledkezztetek meg a fellépők kisfilmjeiről sem. A közeljövőben további videóanyag feltöltése is várható, figyeljétek honlapunkat!
Tovább olvasom »

Babits 5X a Fókuszban
Wednesday

Jun12

"Lehengerlő, fenomenális, tiszteletre és irigylésre méltó, de mindenképpen követésre érdemes, ami a pécsi gimiben történt!" E szavakkal kezdte adását az ország legnagyobb kereskedelmi televíziójának magazinműsora, melyben a Babits Gimnázium 50. jubileumi tanévének leglátványosabb rendezvénye mutatkozhatott be, főműsoridőben.
Tovább olvasom »

Babits 5X a POSZT-on, teltház előtt

Nem sokkal a nyári szünet előtt, szinte napra pontosan két hónappal az első Babits 5X után immár második alkalommal rendeztük a Babits zenés tehetségkutatóját. A produkció ezúttal iskolánk legtehetségesebb szólistáiból és magánénekeseiből válogatott, kiegészülve a Leöwey és a Kodály Gimnáziumból is néhány ifjú tehetséggel. A versenyprogram végén ismét sztárvendégek szórakoztatták a közönséget, amíg az öt mentor eldöntötte a végeredményt.
Tovább olvasom »

Babits 5X a POSZT OFF-on
Wednesday

Jun05

2013. június 10-én, hétfő este 8 órakor ismét megrendezzük nagysikerű zenés showműsorunkat, a Babits 5X-et. Ez alkalommal szólisták és vendégfellépők előadásában 16 produkciót hallhat és láthat a közönség. Helyszín a Zsolnay-negyed E78 koncertterme, a belépés díjtalan.
Tovább olvasom »